','

'); } ?>

Massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om uw lichaam en geest volledig te ontspannen met een verfrissende uitwerking. De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

U kunt bij deze massage kiezen uit verschillende heerlijk ruikende oliën.

30 min. €  38,50
60 min. €  70,00

Voor de ultieme totaalbeleving biedt Attirance de volgende massages:

Hotstone-massage

Deze hotstone massage met aromatische oliën is een unieke ervaring door de combinatie van warmte en druk van de stenen. Hierdoor ervaart men een sensatie van lichaam en geest.

Hotstone is wat de naam zegt: masseren met warme stenen, de zogeheten “Hotstones”. Dit zijn basaltstenen, die ontstaan zijn uit hete lava van vulkanen. Deze stenen behouden hun warmte extra lang.

De helende kracht van een steenmassage met aromatische oliën geeft evenwicht en balans voor lichaam en geest, verwent de huid, geeft een zeer diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Effectief tegen spanningen en stress. Hotstone-massage zorgt tevens voor ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ook ondersteunt het allerlei niveaus van healing, doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert.

Een hotstone-massage is zeer geschikt bij:

  • spanningen en stress
  • spierproblemen
  • gewrichtsproblemen zoals reuma, artrose en fibromyalgie (mits niet ontstoken)
  • spijsverteringesproblemen
  • slechte doorbloeding
  • slaapstoornissen

Hotstone-massage: geurreis, voetenbad, massage met warme stenen, theeceremonie.

30 min. €  36,00
60 min. €  70,00
90 min. €  99,00


Himalaya Feelings kruidenstempelmassage

Tibetaanse Monniken reinigen lichaam en geest voordat zij een spirituele reis beginnen…

Deze gedachte is de basis voor de Himalaya Feelings Kruidenstempelmassage. Door de intensieve werking van de warme kruidenbundels dringt de warmte door in de spieren en verlicht spanningen. Zorgt voor diepe ontspanning, ontgifting, vochtafvoer, stimuleert orgaanfuncties en activeert het zelfherstellend vermogen, tevens wordt uw lichaam licht gescrubt.

Himalaya Feelings: geurreis, voetenbad, massage met Wedabundels, theeceremonie.

30 min. €  38,50
60 min. €  70,00

Get social & inspired

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van schoonheid en voeding.

Pin It on Pinterest

Share This