Bel ons voor een afspraak
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze salon op 10 meter van de Ginnekenmarkt in Breda.

Openingstijden:  
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Attirance Huidverzorgingsinstituut
Duivelsbruglaan 4
4835 JE  Breda

T  076 - 520 18 15
E  info@attirance.nl

Permanente make-up


Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag verzorgd uitzien. Tijdens tal van activiteiten zoals zwemmen of overige sporten of gewoon wanneer u 's morgens opstaat, zal uw permanente make-up steeds op zijn plaats blijven.

Microscopisch fijne pigmenten worden vakkundig in de huid gepigmenteerd. Deze behandeling wordt in 1 tot 3 fases aangebracht voor het perfecte resultaat.

Wij hebben in onze schoonheidssalon in Breda al ruim 10 jaar ervaring met permanente make-up, en werken steeds met de modernste apparatuur en volgens de hoogste hygiëne eisen.

De pigmenten zijn uiteraard grondig getest op allergieën en worden uitsluitend bij geselecteerde leveranciers ingekocht welke voldoen aan de eisen van het ministerie van volksgezondheid. Vandaar dat permanente make-up ook geschikt is voor mensen met gevoelige ogen of allergieën.

Tevens beschikt Attirance over een GGD certificering.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

  • voor de sportieve vrouw. 
  • voor mensen die een allergie hebben opgebouwd voor traditionele make-up 
  • wanneer u dunne of haast geen wenkbrauwen heeft 
  • wanneer u smalle lippen, een kleine mond of geen mooie lipcontour heeft 
  • wanneer u een litteken heeft waar het pigment uit verdwenen is 
  • wanneer u alopecia of vitiligo heeft 
  • wanneer u een borstamputatie heeft ondergaan 
  • wanneer u slechtziend bent, bril of lensdrager, en u vindt het daardoor moeilijk om zelf make-up aan te brengen.

Hoe lang heb ik plezier van de permanente make-up?
Door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht zal de pigmentatiekleur vervagen. De kleur zal 1 tot 5 jaar duidelijk zichtbaar blijven. De huid van ieder individu is anders, waardoor bij sommige mensen de pigmentatie meer dan 10 jaar zichtbaar blijft.

Wenkbrauwen en lippen zullen 1 tot 3 jaar te zien zijn, maar zullen na 1 jaar bijgewerkt moeten worden wilt u het mooie resultaat behouden.

Eyeliners blijven doorgaans langer zichtbaar, maar zullen na een tijd ook vervagen en nabehandeld moeten worden om de intense kleur te behouden. Dit komt omdat een eyelinerpigment veel geconcentreerder is en daarnaast ook nog eens veel compacter aangebracht wordt dan een wenkbrauw- of lippigment. Lichtbruine pigmenten zullen ook eerder verdwijnen dan donkere.

Bij reguliere tatoeage gaat de naald dieper in de huid, waardoor het pigment ingekapseld wordt door vetcellen. Hierdoor is een tatoeage voor altijd. Permanente make-up wordt minder diep aangebracht en hierdoor is de kleur veel kleurechter; wat wenselijk is in het gezicht. Er worden ook andere pigmenten en technieken gebruikt dan bij een reguliere tatoeage waardoor we een zo natuurlijk mogelijk resultaat krijgen.

Doet de behandeling pijn?
Omdat wij werken met de modernste apparatuur, wordt de pigmentatie bij de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. De voor- en nabehandelingen zullen de pijnervaring tot een minimum herleiden.

Hoe lang duurt een behandeling?
De eerste behandeling duurt circa een uur voor alle behandelingen. De tweede behandeling duur ongeveer 30 tot 45 minuten.

Is permanente make-up veilig?
De pigmenten zijn uitgebreid getest en onderzocht op allergieën. Er is nog geen allergische reactie geweest op onze pigmenten. De pigmenten zijn kleurecht en blijven mooi van kleur. Onze pigmenten, apparatuur en alle toebehoren voor permanente mak-up zijn door de GGD goedgekeurd. Er wordt altijd gewerkt met nieuwe naaldmodules uitsluitend voor eenmalig gebruik.

Hoe verloopt de nabehandeling?
De nabehandeling in onze schoonheidssalon in Breda begint met het aanbrengen van een beschermende crème om de afstoot van de pigmentatie te minimaliseren. Dagelijks dient men deze crème aan te brengen om genezing van de huid te bevorderen. Korstjes kunnen tot 10 dagen na de behandeling optreden. U mag absoluut niet krabben. U riskeert een infectie en krabt het kleurpigment af, waardoor onregelmatige pigmentatie ontstaat.

U mag 10 dagen na de behandeling het gepigmenteerde gedeelte niet reinigen met water, zeep, shampoo of reinigingsmelk. Vermijd tijdens de eerste week de zon, zonnebank, zee, sauna, en zwembad.

Wat is hairstrokes techniek?
Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in; dit geeft een mooie, natuurlijke uitstraling. De wenkbrauwen worden mooier van vorm en krijgen een mooiere kleur, maar blijven toch heel natuurlijk.
Hairstrokes of “haartjestechniek” heeft niets met haarimplantatie te maken!
Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, bijvoorbeeld bij alopecia of na een chemokuur, kan deze techniek worden toegepast voor een zo’n natuurlijk mogelijke wenkbrauw.

Wat is medische pigmentatie?
Het weer compleet maken van een borst na amputatie of een borstbesparende ingreep is een zeer dankbaar onderdeel van ons vak. Ook het camoufleren van littekens, vitiligo, acne, haartransplantatie, schisis of alopecia is mogelijk met permanente make-up. U bent altijd welkom om een vrijblijvend adviesgesprek met ons af te spreken.

Waarom vindt u zoveel verschillende prijzen in permanente make-up?
Dat verschil zit veelal in de ervaring van de specialiste en welke producten er gebruikt worden. Een goede specialiste blijft zich ontwikkelen en trainingen volgen om van de laatste technieken op de hoogte te blijven. Schoonheidssalon Attirance is in het bezit van juiste papieren en voldoen aan alle hygiëneregels. Daarnaast beheersen wij alle technieken en beschikken over jarenlange ervaring om een mooie en natuurlijke permanente make-up aan te brengen.

Hebben medicijnen invloed
Door medicijnen met bloedverdunners zal het pigment minder goed door de huid worden vastgehouden. Pijnstillers met paracetamol (bijvoorbeeld panadol) kunt u gewoon gebruiken. U wordt geadviseerd om ruim 24 uur voor de behandeling en tot 4 uur na de behandeling geen bloedverdunners te gebruiken (bijvoorbeeld aspirine, aspegic etc.)

Heeft u diabetes
Bij diabetes, suikerziekte, wordt permanente make-up afgeraden, wegens een minder goede genezing van de wond. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi.

Overige adviezen
Wij raden u af alcohol te gebruiken 24 uur voor de behandeling. Tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode raden wij een behandeling af.

Tarieven bij Attirance
De prijzen voor Permanente Make-up behandelingen zijn incl. één nabehandeling.

Eyeliner
Eyeliner boven


219,00

Eyeliner onder

199,00

Eyeliner compleet

299,00

Eyeliner 2 kleuren of extra breed

399,00

Sparkling Eyeliner vanaf

399,00


Wenkbrauwen


Wenkbrauwen schaduwtechniek

299,00

Wenkbrauwen hairstroke-techniek

319,00


Lippen
Lipliner299,00

Lippen ingeschaduwd

349,00

Lippen volledig ingekleurd

399,00


Corrigeren en Medische PMU

 

Corrigeren foutieve PMU

vanaf 150,00

Camoufleren van littekens

op aanvraag

Inkleuren van Vitiligo

op aanvraag

Tepelhof correctie of reconstructie

op aanvraag


Opfrissen

 

Opfrissen vaste klanten

vanaf 100,00

Daarna per behandeling - mits goed zichtbaar
Opfrissen nieuwe klanten op aanvraag vanaf

vanaf 150,00

150,00


 

Men Only